Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Ενημέρωση για Έργο Ομβρίων στο Ψυχικό

ombriaerga1

ombriaerga1Όπως ήδη γνωρίζετε, εδώ και αρκετό καιρό στο Δήμο μας και ειδικότερα στη Δημοτική Κοινότητα Ψυχικού, έχουν ξεκινήσει οι εργασίες  για την ολοκλήρωση του  δικτύου ομβρίων, ενός έργου προϋπολογισμού  € 5.000.000, που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ. 

Λαμβάνοντας υπόψη το όφελος από την ολοκλήρωση αυτού του έργου, που θα είναι μόνιμο για όλους, ζητούμε την κατανόησή σας & θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε η πρόσκαιρη ταλαιπωρία σας να ελαχιστοποιηθεί.

Λόγω των εργασιών θα προκληθεί μια μικρή αναστάτωση στις παρακάτω οδούς, τα αντίστοιχα χρονικά διαστήματα. Τα χρονικά διαστήματα είναι κατ’ εκτίμηση και πιθανόν να τροποποιηθούν ανάλογα με  τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν:

  1. Οδός Δάφνης – κλειστή – από Πλ. Μεγάλου Αλεξάνδρου έως την Γράμμου για το χρονικό διάστημα από 9-5 έως 17-5-13.
  2. Οδός Αγ. Δημητρίου – κλειστή –  από την Πάρνηθος έως την Δημοκρατίας για το χρονικό διάστημα από 9-5 έως 15-5-13.
  3. Οδός Καρκαβίτσα – κλειστή –  από την Ν. Λύτρα έως την Στρ. Ιορδανίδη για το χρονικό διάστημα από 9-5 έως 25-5-13.ombriaerga
  4. Οδός Σαμάρα – κλειστή –  από την Παπαρρηγοπούλου  έως την Λ. Διαμαντίδου για το χρονικό διάστημα από 10-5 έως 20-5-13.
  5. Οδός Δημοκρατίας – κλειστή –  από την οδό Αγ. Δημητρίου  έως την  Ευστρατιάδη για το χρονικό διάστημα από 16-5 έως 2-6-13.  Θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως για το πού θα λειτουργήσει η Λαϊκή Αγορά εκείνο το διάστημα.
  6. Οδός Σαμάρα – κλειστή –  από την Παπαρρηγοπούλου  έως την Μαλακάση για το χρονικό διάστημα από 20-5 έως 20-6-13.
  7. Οδός Ευστρατιάδη – κλειστή –  από την Δημοκρατίας  έως την Ελ. Αθανασιάδου για το χρονικό διάστημα από 2-6 έως 17-6-13.
  8. Οδός Ελ. Αθανασιάδου – κλειστή –  από την Ευστρατιάδη  έως την Δόλασικ για το χρονικό διάστημα από 17-6 έως 30-6-13.

Με την ολοκλήρωση του δικτύου ομβρίων, το Ψυχικό αποκτά μια πρότυπη αντιπλημμυρική προστασία, αφού ουσιαστικά έξω από κάθε ιδιοκτησία θα διέρχεται αγωγός και θα υπάρχει σχάρα αποχέτευσης.

 

Πηγή Ενημέρωσης: Βύρων Σαμαρόπουλος, Αντιδήμαρχος Θεμάτων Ανακύκλωσης, Πρασίνου και Κοινότητας Ψυχικού, 13-05-2013

 

Τελευταία Νέα